Tag archives for kucing

image-1611

Asap Berkepul Dalam Rumah

'Takut aku kucing ni, besar gila!' 'Aku pun geli nak pegang.' 'Buruknya, macam anjing muka dia.' Semalam rumah kami Setinggan Ganglion Tibb menerima penyewa baru. Namanya Smokey. Ibunya outstation ke Malaysia hingga bulan September ini maka Smokey menyewa di rumah ini untuk sementara. Smokey ada 2 ekor anak. Seekor putih seekor hitam. Tapi Ibu kata belum ada nama lagi. Nama Smokey (asap) ni sebab muka dia hitam ke eh? =P Smokey payah nak sebut maka kita panggil Nurul Kie Key je la eh? Ibu tak ...
Click here to read more »

image-1479

Anak Dara Mahu Kahwin

Tiba-tiba video ini jadi VIRAL, 80 views dalam sehari. YoonA si kucing adalah penyewa di rumah kami. Maknanya makanan, toilet, baju, seluar, permainan semuanya disediakan ayahnya si Pemenang cuma YoonA menginap di sini kerana ada ramai manusia tidaklah dia kesunyian. Tapi kebelakangan ini YoonA sudah mula berperangai pelik. https://twitter.com/hafizadam/status/217475019004051456 Itulah, pantang kaki terjulur dari katil mulalah menggesel. Kita tengah tidur, dia menggesel di kepala. Bila tak bagi perhatian, keluar ke beranda mengiau. Panggil nama sikit, punggung terangkat. Tidur pula mengangkang, pertama kali melihat gaya ...
Click here to read more »